Loader

Σούπα κουνουπιδιού με κύμινο

2013-07-18
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

 

1μέτριο κουνουπίδι χωρισμένο σε τουφίτσες

2σκελ.σκόρδο

1κρεμμύδι χοντροκομμένο

1μεγάλη πατάτα κομμένη σε κύβους

Λάδι

Αλατοπίπερο

1κ.γλ.μπούκοβο

1κ.σ.κύμινο

1λίτρο ζωμός λαχανικών

Οδηγίες

Βήμα 1

Σοτάρουμε σε κατσαρόλα με λάδι το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πατάτα και το κουνουπίδι. Προσθέτουμε το ζωμό, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το μπούκοβο και το κύμινο. Αφήνουμε να σιγοβράσουν 20 λεπτά. Μόλις κρυώσει λίγο την πολτοποιούμε στο multi και την μεταφέρουμε πάλι στην κατσαρόλα. Τα βάζουμε να πάρουν πάλι μια βράση και κατόπιν σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *