Loader

Σκορδοπικάντικο dip για ψάρι

2013-07-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

200gr.γιαούρτι

4κ.σ.μαγιονέζα

1κ.σ.σκόρδο σκόνη

Αλατοπίπερο

4-5σταγόνες Tabasco

Χυμός ½ λεμονιού

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά πολύ καλά και σερβίρουμε το dip με ψάρι ή ψαρομπουκιές. Το διατηρούμε στο ψυγείο για όσες μέρες αναγράφει η συσκευασία του γιαουρτιού. Σερβίρετε ευχάριστα και με διάφορα ψιλοκομμένα λαχανικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *