Loader

Σκορδοπικάντικο dip για ψάρι

2013-07-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

200gr.γιαούρτι

4κ.σ.μαγιονέζα

1κ.σ.σκόρδο σκόνη

Αλατοπίπερο

4-5σταγόνες Tabasco

Χυμός ½ λεμονιού

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά πολύ καλά και σερβίρουμε το dip με ψάρι ή ψαρομπουκιές. Το διατηρούμε στο ψυγείο για όσες μέρες αναγράφει η συσκευασία του γιαουρτιού. Σερβίρετε ευχάριστα και με διάφορα ψιλοκομμένα λαχανικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *