Loader

Σκορδομυρωδάτο αλάτι

2013-07-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

6σκελ.σκόρδο

1/2φλ.χοντρό αλάτι

1φλ.διάφορα φρέσκα μυρωδικά (δενδρολίβανο, ρίγανη, μαϊντανός και ότι άλλο θέλουμε)

Οδηγίες

Βήμα 1

Ψιλοκόβουμε πολύ καλά όλα τα μυρωδικά σε ένα ξύλο κοπής. Ρίχνουμε μέσα το αλάτι και λιώνουμε τις σκελίδες του σκόρδου πάνω σε αυτά. Ανακατεύουμε καλά και τα απλώνουμε σε ένα ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα για 24 ώρες να στεγνώσουν. Την επόμενη το μεταφέρουμε σε βάζο που κλείνει καλά και το διατηρούμε σε ντουλάπι ως και 1 μήνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *