Loader

Σκορδαλιά με αμύγδαλα και άνιθο

2013-07-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

1/2φλ.αμύγδαλα αλεσμένα
3σκελ.σκόρδο
4φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουλιασμένο και στραγγισμένο
Αλατοπίπερο
1/3φλ.λάδι
1/3ματσάκι άνιθο ψιλ/νο
3κ.σ.ξύδι

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και τα χτυπάμε καλά μέχρι να αποκτήσουν μορφή αλοιφής. Φυλάμε τη σκορδαλιά στο ψυγείο μέχρι να την χρησιμοποιήσουμε και όταν σερβίρουμε την διακοσμούμε με λίγο άνιθο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *