Loader

Σαλάτα Panzanela της Ζαννέτ

2013-07-03
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

4 φέτες μπαγιάτικο ψωμι

1/2φλ.κοτόπουλο βραστό

2 κρεμμυδάκια ψιλ/να

3 φέτες ζαμπόν ή γαλοπούλα ψιλ/να

αλατοπίπερο

4 κ.σ.ελαιόλαδο

βασιλικός ξηρός

*Μπορείτε για λιγότερες θερμίδες να το ψήσετε στο φούρνο. **Εγώ αυτή τη σαλάτα την κάνω όποτε έχω παλιό ψωμί ή χθεσινό φαγητο.Δοκιμάστε το αντι του κοτόπουλου,του ζαμπόν και του κρεμμυδιού με διάφορα φαγητα στη θέση τους ή ακόμα και τη χθεσινή σς σαλάτα,πετώντας και στις 2 περιπτώσεις το περίσσιο ζουμί

Οδηγίες

Βήμα 1

Τηγανίζω* στις 3 κουταλιές λάδι το ψωμί και απο τις 2 πλευρές. Τα κόβω σε ξύλο κουζίνας σε χοντρά κομμάτια και τα βάζω σε βαθύ μπωλ. Σε αντικολλητικό τηγανάκι σωτάρω τα κρεμμυδάκια,το κοτόπουλο και το ζαμπόν. Πασπαλίζω με το αλατοπίπερο και το βασιλικό. Τα αδειάζω στο μπωλ με το ψωμί και περιχύνω με την 1 κουταλιά λάδι που περίσσεψε. Καλή σας επιτυχία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.