Loader

Μυρωδάτα καρότα με σουσάμι

2013-07-21
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

5-6καρότα κομμένα και ροδέλες

Λάδι

Αλατοπίπερο

1κρεμμύδι τριμμένο

2σκελ.σκόρδο λιωμένες

1κ.γλ.ginger σκόνη

1/3κ.γλ.μπούκοβο

1/2κ.γλ.κάρυ

1/2κ.γλ.κόλιαντρος σκόνη

Σουσάμι για το σερβίρισμα

1 ½ φλ.ζωμός λαχανικών ή χλιαρό νερό

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το κρεμμύδι, το σκόρδο, αλατοπίπερο και όλα τα μπαχαρικά με ελάχιστο από το ζωμό ή το νερό που θα χρησιμοποιήσουμε. Αχνίζουμε για 2-3 λεπτά και προσθέτουμε τον υπόλοιπο ζωμό και τα καρότα. Αφήνουμε να σιγοψηθούν για 20 λεπτά και να μείνουν με τη σαλτσούλα τους. Κλείνουμε το μάτι και ραντίζουμε με λάδι. Μεταφέρουμε σε πιατέλα ή πιάτα και πασπαλίζουμε με σουσάμι για να σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *