Loader

Σαγανάκι με φέτα Βόλου και σάλτσα ούζου

2013-06-03
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1κομμάτι 150γρ.περίπου φέτα

1σφηνάκι ούζο

Λάδι για το τηγάνισμα

1κρεμμυδάκια φρέσκο

100ml κρέμα γάλακτος

1κ.γλ.βασιλικός ξερός

Αλατοπίπερο

1κ.σ.ελαιόλαδο

Αλεύρι για το πασπάλισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρολάκι και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια. Σβήνουμε με το ούζο και μόλις εξατμισθεί, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το βασιλικό. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε 4-5 λεπτά να δέσει. Τη διατηρούμε ζεστή. Εντωμεταξύ βρέχουμε το κομμάτι της φέτας και το περνάμε από το αλεύρι. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και από τις 2 πλευρές και σερβίρουμε αμέσως περιχύνοντας από πάνω 1-2 κουταλιές από τη σάλτσα.

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: , , Συστατικά: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.