Loader

Σαγανάκι με φέτα Βόλου και σάλτσα ούζου

2013-06-03
  • Prep Time: 20λ
  • Cook Time: 15λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1κομμάτι 150γρ.περίπου φέτα

1σφηνάκι ούζο

Λάδι για το τηγάνισμα

1κρεμμυδάκια φρέσκο

100ml κρέμα γάλακτος

1κ.γλ.βασιλικός ξερός

Αλατοπίπερο

1κ.σ.ελαιόλαδο

Αλεύρι για το πασπάλισμα

Method

Step 1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρολάκι και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια. Σβήνουμε με το ούζο και μόλις εξατμισθεί, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το βασιλικό. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε 4-5 λεπτά να δέσει. Τη διατηρούμε ζεστή. Εντωμεταξύ βρέχουμε το κομμάτι της φέτας και το περνάμε από το αλεύρι. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και από τις 2 πλευρές και σερβίρουμε αμέσως περιχύνοντας από πάνω 1-2 κουταλιές από τη σάλτσα.

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: , , Συστατικά: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *