Loader

Σαγανάκι με φέτα Βόλου και σάλτσα ούζου

2013-06-03
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 15λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

1κομμάτι 150γρ.περίπου φέτα

1σφηνάκι ούζο

Λάδι για το τηγάνισμα

1κρεμμυδάκια φρέσκο

100ml κρέμα γάλακτος

1κ.γλ.βασιλικός ξερός

Αλατοπίπερο

1κ.σ.ελαιόλαδο

Αλεύρι για το πασπάλισμα

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρολάκι και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια. Σβήνουμε με το ούζο και μόλις εξατμισθεί, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το βασιλικό. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε 4-5 λεπτά να δέσει. Τη διατηρούμε ζεστή. Εντωμεταξύ βρέχουμε το κομμάτι της φέτας και το περνάμε από το αλεύρι. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και από τις 2 πλευρές και σερβίρουμε αμέσως περιχύνοντας από πάνω 1-2 κουταλιές από τη σάλτσα.

Κατηγορίες: Ετικέτες: , , Συστατικά: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *