Loader

Ρυζομελέτα με ζαμπόν φέτα και καλαμπόκι

2013-07-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

1/2φλ.βρασμένο ρύζι
½ φλ.καλαμπόκι από κονσέρβα
Λάδι
Αλατοπίπερο
1/2 ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
1/3φλ.φέτα θρυμματισμένη
1κ.γλ.ρίγανη
3κ.σ.παρμεζάνα τριμμένη
3αυγά
1πράσινη πιπεριά ψιλ/νη
100γρ.καπνιστό ζαμπόν

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε ένα μπολ τα αυγά και τα χτυπάμε. Ρίχνουμε μέσα στα αυγά το ρύζι, το καλάμπόκι, την ντομάτα,την πιπεριά, την φέτα, το αλατοπίπερο, τη ρίγανη, την παρμεζάνα και το ζαμπόν. Τα ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και αφού ζεσταθεί ρίχνουμε το μείγμα μας και ανακινούμε το τηγάνι να απλωθεί παντού. Αφήνουμε να ψηθεί και γυρίζουμε την ομελέτα μας προσεχτικά και από την άλλη πλευρά. Αφήνουμε άλλα 3-4 λεπτά σε μέτρια φωτιά και την μεταφέρουμε σε πιάτο. Σερβίρουμε την ομελέτα μας ζεστή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.