Loader

Ρεβυθάδα πικάντικη

2013-06-13
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά

2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 μέτριο κρεμμύδι, χοντροκομμένο
1 φλιτζάνι κοτσάνια σέλινου, χοντροκομμένα
2 κουταλάκια του γλυκού κύμινο και 1κγλ.τσίλι
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
1 κύβος ζωμού λαχανικών
1.5 φλιτζάνια τριμμένη ντομάτα, πολύ ώριμη
2 φλιτζάνια ρεβίθια
Χυμό από 1/2 λεμόνι
1 κουταλάκι του γλυκού ξύσμα λεμονιού
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/2 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Νερό

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε το κρεμμύδι με το τζίντζερ στο μπλέντερ. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο αντικολλητικό σκεύος και σοτάρουμε το μείγμα με το κρεμμύδι και το τζίντζερ, τη ζάχαρη και το κάρι για 3 λεπτά. Χαμηλώ­νου­με τη φωτιά και προσθέτουμε τα ρεβίθια. Σιγοβράζουμε για άλλα 3 λεπτά. Προσθέτουμε το σπανάκι, το νερό, το αλάτι και μαγειρεύουμε μέχρι το σπανάκι να μαραθεί. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό. Καλή σας επιτυχία

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: Συστατικά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *