Loader

Πιπερόρυζο με λουκάνικα

2013-08-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

 

2λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε ροδέλες

Λάδι

5πιπεριές πράσινες κομμένες σε λωρίδες

Αλατοπίπερο

1φλ.ρύζι Καρολίνα

2 ½ φλ.ζωμός λαχανικών

1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

2κλωνάρια θυμάρι τα φύλλα τους

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και τηγανίζουμε τα λουκάνικα. Με τρυπητή κουτάλα τα βγάζουμε και τα κρατάμε στην άκρη. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές και τα σοτάρουμε. Προσθέτουμε το ρύζι και αλατοπιπερώνουμε. Σιγά σιγά ρίχνουμε το ζωμό κάθε φορά που τον απορροφάει μέχρι να μας τελειώσει. Ρίχνουμε τα λουκάνικα και ανακατεύουμε. Το αφήνουμε 10 λεπτά σε κλειστό μάτι και σερβίρουμε πασπαλίζοντας με το θυμάρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *