Loader

Πιπερόπιτα σπέσιαλ

2013-06-18
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 45λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

1πακέτο σφολιάτα

1κόκκινη, 1 πράσινη και 1 πορτοκαλί πιπεριά ψιλ/νη

Λάδι

Αλατοπίπερο

Πάπρικα

250γρ.φέτα θρυμματισμένη

1μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

1στήθος κοτόπουλου βρασμένο και ψιλ/νο

2αυγά χτυπημένα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε τις πιπεριές και το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσουν. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα το κοτόπουλο, τη φέτα και το αυγό. Αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με την πάπρικα και ανακατεύουμε. Απλώνουμε το ένα φύλλο δε λαδωμένο ταψί και στρώνουμε ομοιόμορφα τη γέμιση. Κλείνουμε με το δεύτερο φύλλο και πιέζουμε όμορφα προς τα μέσα όσο από το φύλλο περισσεύει. Το τρυπάμε σε διάφορα σημεία με ένα πιρούνι και με το πινέλο αλείφουμε με λίγο νερό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 45 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει όμορφα η επιφάνεια. Την αφήνουμε να κρυώσει και την κόβουμε σε κομμάτια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *