Loader

Συκώτι κυμινάτο με μπούκοβο

2013-06-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 40λ
  • Έτοιμο σε: 55λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

 

2κομμάτια συκώτι μοσχαρίσιο σε κομμάτια

Λάδι

Αλατοπίπερο

5σκελ.σκόρδο ολόκληρες ή λιωμένες

1κ.σ.κύμινο

1κ.γλ.μπούκοβο

Χυμό 1 λεμονιού

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το συκώτι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το σκόρδο και συνεχίζουμε 1 λεπτό το σοτάρισμα΄. Ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και νερό χλιαρό να καλύψει ίσα ίσα το συκώτι. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το μπούκοβο και το κύμινο. Αφήνουμε να σιγοβράσει 35-40 λεπτά μέχρι να μείνει με τη σαλτσούλα του και να μαλακώσει το συκώτι. Το σερβίρουμε με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *