Loader

Πιπεράτα κεφτεδάκια

2013-06-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

400γρ.κιμάς ανάμικτος
1αυγό
1φλ.φρυγανιά τρίμμα
2κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος
1/2κ.γλ.πάπρικα
1/3κ.γλ.πιπέρι κόκκινο
1/3κ.γλ.πιπέρι καγιέν
Αλατοπίπερο
1σκελ.σκόρδο λιωμένη
Αλεύρι
Λάδι για το τηγάνισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τον κιμά με το αυγό, τη φρυγανιά και τα μπαχαρικά. Τα πλάθουμε στρογγυλ΄κεφτεδάκια στο μέγεθος της αρεσκείας μας. Εμένα επειδή έχουν έντονη πιπεράτη γεύση μου αρέσουν λίγο μεγαλούτσικα. Τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Τα κατεβάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα σερβίρουμε ζεστά με φρέσκες τηγανητές πατάτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *