Loader

Πικάντικη φέτα σε αλουμινόχαρτο

2015-02-14
  • Μερίδες: 2
  • Χρόνος προετοιμασίας:
  • Ωρα μαγειρέματος: 15λ
  • Έτοιμο σε: 20λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 2
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 έχουν βαθμολογήσει

22/2/15

Πικάντικη φέτα σε αλουμινόχαρτο για την Κυριακή της Τυρίνης ή Τυροφάγου. Όσο θα ψήνεται η φέτα εμείς απλά ετοιμάζουμε κράκερς, κριτσίνια, φρέσκο ή φρυγανισμένο ψωμί και φυσικά το κρασί.

chilbakedfeta (1) chilbakedfeta (3)

Συστατικά

  • 150gr. Φέτα κομμάτια
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • ¼ της κουταλιάς του γλυκού μπούκοβο ή νιφάδες τσίλι
  • ½ κουταλιά του γλυκού ξερή ρίγανη
  • ¼ της κουταλιάς του γλυκού καπνιστή πάπρικα

Οδηγίες

Βήμα 1

Ακουμπάμε το κομμάτι της φέτας σε ένα διπλό κομμάτι αλουμινόχαρτο. Ραντίζουμε με το λάδι και πασπαλίζουμε με την πάπρικα, το μπούκοβο και τη ρίγανη.

Βήμα 2

Κλείνουμε το αλουμινόχαρτο σε πακέτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 15-17 λεπτά. Σερβίρουμε αμέσως με ψημένο ψωμί, κράκερς ή κριτσίνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *