Loader

Πικάντικες τηγανητές μελιτζάνες

2013-07-14
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος:
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

 

2μελιτζάνες κομμένες σε φέτες

Λάδι για το τηγάνισμα

1 ½ φλ.καλαμποκάλευρο

Αλατοπίπερο

1κ.σ.garam masala(ινδικό μπαχαρικό , αν δεν έχετε βάλτε κύμινο)

1κ.σ.πάπρικα

1κ.γλ.τσίλι σκόνη

2κ.σ.σουσάμι

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε ένα ταψάκι το αλεύρι με το αλατοπίπερο και τα υπόλοιπα μπαχαρικά. Βρέχουμε τις μελιτζάνες και τις περνάμε από το μείγμα αλευριού. Τις ρίχνουμε κατευθείαν σε καυτό λάδι να τηγανιστούν και από τις 2 πλευρές. Τις βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και κατόπιν τις μεταφέρουμε σε πιατέλα για να σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *