Loader

Πικάντικα ρεβύθια με μπούκοβο και κύμινο

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 1:30 ω
  • Έτοιμο σε: 1:50 ω
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά

250γρ.ρεβύθια
1 κρεμμύδι ψιλ/νο
3σκελ.σκόρδο λιωμένες
1/2ματσάκι μαιντανός ψιλ/νος
2 φύλλα δάφνης
Αλατοπίπερο
Λάδι
1κ.γλ.κύμινο
1 πρέζα μπούκοβο
Χυμό λεμόνιου

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Μουλιάζουμε αποβραδίς τα ρεβύθια . Την επόμενη μέρα ρίχνουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σωτάρουμε ελαφρά το κρεμμύδι το σκόρδο και τον μαιντανό. Ρίχνουμε τα ρεβύθια όλα τα μπαχαρικά και νερό να καλύψει τα ρεβύθια. Σιγοβράζουμε περίπου 1 ½ ώρα. Εναλλακτικά αν έχετε χύτρα ρίξτε μέσα όλα τα υλικά εκτός από το χυμό λεμονιού και μαγειρέψτε σύμφωνα με τους χρόνους βρασμού της χύτρας σας. Σερβίρουμε με μπόλικο χυμό λεμόνι. Έτσι ή αλλιώς τα γευόμαστε με μεγάλη ευχαρίστηση!!!

Κατηγορίες: Ετικέτες: , Συστατικά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *