Loader

Πατατοσαλάτα και ψαράκι

2013-07-22
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 45λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΨΑΡΙ

2ψάρια (της αρεσκείας σας)καθαρισμένα για φούρνο

Λάδι

Αλατοπίπερο

1κ.γλ.ρίγανη

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ

2πατάτες βρασμένες

1κ.σ.κάπαρη

3αγγουράκια τουρσί ψιλ/να

1κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος

2κρεμμυδάκια φρέσκα

1κ.γλ.ρίγανη

Για το dressing

Λάδι

Χυμο λεμονιού

Μουστάρδα

Αλατοπίπερο

1σκελ.σκόρδο λιωμένη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τα ψάρια σε ταψί. Τα αλατοπιπερώνουμε και τα πασπαλίζουμε με τη ρίγανη. Ραντίζουμε με το λάδι και συμπληρώνουμε νεράκι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 45 λεπτά. Εντωμεταξύ βάζουμε σε μπολ τις πατάτες και από πάνω διασκορπίζουμε τα κρεμμυδάκια, τον μαιντανό, την κάππαρη, τα αγγουράκια και τη ρίγανη. Ανακατεύουμε σε βάζο με καπάκι όλα τα υλικά για το dressing και περιχύνουμε με συτό τη σαλάτα. Ανακατεύουμε τη σαλάτα και σερβίρουμε το ψαράκι μας δίπλα σε 2κουταλιές από την πατατοσαλάτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *