Πανσετάκια μαριναρισμένα με φρέσκα μυρωδικά
2013-06-10- Κουζίνα:Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Χρόνος μαγειρικής: 30λ
Βαθμολογία
(5 / 5)
1 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή
Συστατικά
600γρ.πανσέτες
Λάδι
Αλατοπίπερο
2κ.σ.φρέσκια ρίγανη ψιλ/νη
2κ.σ.φρέσκος βασιλικός ψιλ/νος
Χυμός 1 λεμονιού
1κ.σ.δυόσμος φρέσκος ψιλ/νος
2κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος
1κ.γλ.πάπρικα
1κ.σ.μέλι
Βήματα Συνταγής
Βήμα1
Βάζουμε τα πανσετάκια σε ένα μπολ και ρίχνουμε από πάνω όλα τα υπόλοιπα υλικά. Κλείνουμε με καπάκι και ανακινούμε καλά. Τα βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες ή ολόκληρο το βράδυ. Τα ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου αλείφοντας ενδιάμεσα με τη μαρινάδα τους. Σερβίρουμε αμέσως με φρέσκιες τηγανητές πατάτες.