Loader

Πανσετάκια μαριναρισμένα με φρέσκα μυρωδικά

2013-06-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

600γρ.πανσέτες

Λάδι

Αλατοπίπερο

2κ.σ.φρέσκια ρίγανη ψιλ/νη

2κ.σ.φρέσκος βασιλικός ψιλ/νος

Χυμός 1 λεμονιού

1κ.σ.δυόσμος φρέσκος ψιλ/νος

2κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος

1κ.γλ.πάπρικα

1κ.σ.μέλι

 

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τα πανσετάκια σε ένα μπολ και ρίχνουμε από πάνω όλα τα υπόλοιπα υλικά. Κλείνουμε με καπάκι και ανακινούμε καλά. Τα βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες ή ολόκληρο το βράδυ. Τα ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου αλείφοντας ενδιάμεσα με τη μαρινάδα τους. Σερβίρουμε αμέσως με φρέσκιες τηγανητές πατάτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.