Loader

Πανσετάκια μαριναρισμένα με φρέσκα μυρωδικά

2013-06-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

600γρ.πανσέτες

Λάδι

Αλατοπίπερο

2κ.σ.φρέσκια ρίγανη ψιλ/νη

2κ.σ.φρέσκος βασιλικός ψιλ/νος

Χυμός 1 λεμονιού

1κ.σ.δυόσμος φρέσκος ψιλ/νος

2κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος

1κ.γλ.πάπρικα

1κ.σ.μέλι

 

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τα πανσετάκια σε ένα μπολ και ρίχνουμε από πάνω όλα τα υπόλοιπα υλικά. Κλείνουμε με καπάκι και ανακινούμε καλά. Τα βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες ή ολόκληρο το βράδυ. Τα ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου αλείφοντας ενδιάμεσα με τη μαρινάδα τους. Σερβίρουμε αμέσως με φρέσκιες τηγανητές πατάτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *