Loader

Ομελέτα φούρνου με τραχανά

2013-07-09
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 25λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

4αυγά χτυπημένα
1φλ.τραχανός ξινός έτοιμος
Λάδι και φρυγανιά τρίμμα για το ταψί
1φλ.κατσικίσιο τυρί θρυμματισμένο
1/2φλ.μανιτάρια σε φέτες
1μικρό κρεμμύδι ψιλ/νο
Αλατοπίπερο
Δυόσμος προαιρετικά

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε ένα μπολ τα αυγά και ρίχνουμε μέσα τον τραχανά, το κρεμμύδι, τα μανιτάρια και το τυρί. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το δυόσμο αν τον χρησιμοποιήσουμε. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και τα μεταφέρουμε σε ταψάκι λαδωμένο και πασπαλίζμένο με τη φρυγανιά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 25-30 λεπτά, μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια. Κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε την ομελέτα ζεστή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.