Loader

Ξαναζεσταμένα φασόλια με bbq sauce

2015-03-01
  • Servings: 2
  • Prep Time: 10λ
  • Cook Time: 12λ
  • Ready In: 22λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

2/3/15

Ξαναζεσταμένα φασόλια με bbq sauce. Μια ξαναζεσταμένη φασολάδα που θα αγαπήσουν και τα παιδιά.

refriedbbq (6) refriedbbq (3)

Συστατικά  

1 ½ φλιτζάνι φασόλια μαγειρεμένα και σουρωμένα ή από κονσέρβα

½ κουταλιά της σούπας τσίλι σκόνη

½ κουταλιά του γλυκού κύμινο

2 κουταλιές της σούπας bbq sauce

3-4 κουταλιές της σούπας νερό

½ φλιτζάνι κατίκι Δομοκού

1 μικρό αβοκάντο, κομμένο σε φέτες ή κυβάκια ή 3-4 κουταλιές η θεά των dressing

1 μέτρια ντομάτα, κομμένη σε φέτες ή κυβάκια

Χυμό από 1 lime

αλατοπίπερο

1 ½ Κουταλιά της σούπας ελιές της αρεσκείας μας, κομμένες σε ροδέλες

2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα

Method

Step 1

Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα κατσαρολάκι και ρίχνουμε το κύμινο, να πάρει μυρωδιά.

Step 2

Ρίχνουμε τα φασόλια, την bbq sauce, το τσίλι και το νερό και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 12-14 λεπτά. Κλείνουμε το μάτι, ρίχνουμε το κατίκι και ανακατεύουμε.

Step 3

Μοιράζουμε σε πιάτα και από πάνω από κάθε μερίδα διασκορπίζουμε το αβοκάντο, τις ελιές, τη ντομάτα και τα φρέσκα κρεμμύδια. Αλατοπιπερώνουμε και αν θέλουμε ραντίζουμε με λίγο επιπλέον λάδι για να σερβίρουμε με φρεσκοψημένο χωριάτικο ψωμί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *