Loader

Μυκονιάτικο σπετσοφάι

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
  • Έτοιμο σε: 35λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

2λουκάνικα Μυκόνου κομμένα σε ροδέλες

1μεγάλη μελιτζάνα φλάσκα κομμένη σε κύβους

2πιπεριές κέρατο χοντροκομμένες

1μεγάλο κολοκυθάκι κομμένο σε κύβους

1κ.σ.φρέσκια ρίγανη

1φλ.χυμός ντομάτας

1μεγάλη ντομάτα κομμένη σε κύβους

Λάδι

Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και ρίχνουμε μέσα όλα τα λαχανικά. Μόλις μαλακώσουν προσθέτουμε τα λουκάνικα. Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, αλατοπιπερώνουμε και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Αφήνουμε να σιγοβράζει με τα υγρά που θα βγάλουν τα λαχανικά. Το σερβίρουμε ζεστό πασπαλίζοντας με τη φρέσκια ρίγανη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *