Loader

Κοκκινιστό αρνί με μπάμιες

2013-06-16
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 50λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

Αρνί που περίσσεψε από το Πάσχα
400γρ.μπάμιες
Αλατοπίπερο
Λάδι
1 κρεμμύδι ψιλ/νο
2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες
1κ.σ.δενδρολίβανο
1κ.γλ.κόκκινο πιπέρι
1φλ.σάλτσα ντομάτας

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σωτάρουμε το αρνάκι μας ψιλοκομμένο. Το αφαιρούμε από την κατσαρόλα και το βάζουμε στην άκρη. Ρίχνουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι να πάρει χρώμα και μόλις ροδίσουν ρίχνουμε τη σάλτσα,το κόκκινο πιπέρι , το δενδρολίβανο και το αλατοπίπερο. Αφήνουμε να πάρει μια βράση και ρίχνουμε τις μπάμιες. Συμπληρώνουμε λίγο νερό και αφήνουμε να σιγοβράσουν περίπου 40 λεπτά. Προσθέτουμε τότε και το αρνί και ανακατεύουμε να πάρει άλλη μια βράση. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε. Tips: Μπορούμε να το κάνουμε και με αρνί ωμό,ψήνοντας το από την αρχή, απλά προσθέτουμε το κρέας πριν από τη σάλτσα και διπλασιάζουμε το χρόνο μαγειρέματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *