Loader

Μπριζόλες με τη μαρινάδα της Ζαννέτ

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 1:30 ω
  • Έτοιμο σε: 1:45 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

 

2χοιρινές μπριζόλες λαιμού

Λάδι

1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

1πράσινη πιπεριά ψιλ/νη

10ντοματίνια ολόκληρα

Αλατοπίπερο

1κ.γλ.μπούκοβο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τις μπριζόλες σε ένα πυρίμαχο σκεύος με καπάκι και πάνω τους διασκορπίζουμε τα ντοματίνια, το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το μπούκοβο. Ραντίζουμε με το λάδι και κλείνουμε το καπάκι καλά. Τα ανακινούμε προσεχτικά και τα αφήνουμε στο ψυγείο όλο το βράδυ. Την επομένη τα μεταφέρουμε όλα σε ταψί και συμπληρώνουμε λίγο νεράκι. Τις καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 1 ώρα και 15 λεπτά. Βγάζουμε το αλουμινόχαρτο , αναποδογυρίζουμε τις μπριζόλες και συνεχίζουμε το ψήσιμο άλλα 15 λεπτά. Τις σερβίρουμε με κουταλιές από τα λαχανικά και με τηγανητές πατάτες αν θέλετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *