Loader

Carbonada criolla

2013-06-13
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 1:30 ω
  • Έτοιμο σε: 2:00 ω
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

700γρ. μοσχάρι κομμένο σε κύβους
Λάδι αλατοπίπερο
2φλ.χυμός ντομάτας
1μεγάλη ντομάτα τριμμένη
2σκελ.σκόρδο λιωμένες
2φύλλα δάφνης
1κ.γλ.ρίγανη
Ζωμός κοτόπολου
1μεγάλη πατάτα χοντροκομμένη
2κολοκυθάκια χοντροκομμένα
1γλυκοπατάτα χοντροκομμένη
1καλαμπόκι  κομμένο στα 2
1ροδάκινο χοντροκομμένο
1αχλάδι χοντροκομμένο

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρέας καλά από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε το σκόρδο, τον μαιντανό,το χυμό ντομάτας και την τριμμένη ντομάτα. Ανακατεύουμε και συπληρώνουμε ζωμό μέχρι να καλύψει το κρέας μας. Αφήνουμε να σιγοβράσουν μισή ώρα και προσθέτουμε τα λαχανικά. Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το φύλλο δάφνης και τη ρίγανη και συνεχίζουμε το βράσιμο άλλη μισή ώρα. Τέλος προσθέτουμε τα φρούτα και βράσουμε άλλο ένα μισάωρο. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό με φρέσκο ζυμωτό ψωμί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *