Loader

Μπριζόλες και πατάτες με εστραγκόν και βότκα στο slow cooker

2014-07-03
  • Servings: 2
  • Prep Time: 15λ
  • Cook Time: 5:00 ω
  • Ready In: 5:15 ω
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 5
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

5 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

20/7/14

Μπριζόλες και πατάτες με εστραγκόν και βότκα στο slow cooker. Δηλαδή, πάμε παραλία και όταν γυρίσουμε έχουμε έτοιμο φαγάκι. Μεγάλες στιγμές με την αγαπημένη μου συσκευή , αυτό το καλοκαίρι.

slchopsandpotatoes (1) slchopsandpotatoes (5)

Ingredients

  • 2-3 μπριζόλες λαιμού, λεπτές
  • 300gr. baby πατάτες, καθαρισμένες ή πλυμένες με τη φλούδα
  • 1 ½ κουταλιά του γλυκού βούτυρο
  • ½ κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • Αλατοπίπερο
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο, ολόκληρες
  • ¼ του φλιτζανιού βότκα
  • ½ κουταλιά του γλυκού πάπρικα καπνιστή
  • 1 κουταλιά του γλυκού εστραγκόν, ξερό

Method

Step 1

Βάζουμε τις πατάτες στη βάση του σκεύους αφού το έχουμε αλείψει με το λάδι. Ακουμπάμε από πάνω τις μπριζόλες και διασκορπίζουμε τις σκελίδες σκόρδου.

Step 2

Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το εστραγκόν και την πάπρικα. Ραντίζουμε με τη βότκα και το βούτυρο, κομμένο σε κομμάτια, σε διάφορα σημεία πάνω στο φαγητό.

Step 3

Κλείνουμε με το καπάκι και μαγειρεύουμε στο high για 5 ώρες.

Step 4

Το σερβίρουμε ζεστό και αν μας αρέσει μπορούμε να ραντίσουμε με επιπλέον ελαιόλαδο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *