Loader

Μπιφτέκια από μπαρμπουνοφάσουλα

2013-07-25
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

 

VEGETARIAN MENOY ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2012

Συστατικά  

 

 

1 ½ φλ.μπαρμπουνοφάσουλα ξερά βρασμένα

1μέτριο κρεμμύδι κομμένο στα 4

1καρότο χοντροκομμένο

1κ.γλ.κύμινο

1κ.σ.δυόσμος φρέσκος

1αυγό

Αλατοπίπερο

Λάδι

1/3φλ.βρώμη (quaker)

1/3φλ.ψωμί μουλιασμένο και καλά στυμμένο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε στο multi τα φασόλια, το κρεμμύδι, το καρότο, το κύμινο,το δυόσμο, την βρώμη και το ψωμί και τα πολτοποιούμε. Τα μεταφέρουμε σε μπολ και ρίχνουμε το αυγό και αλατοπίπερο. Πλάθουμε μπιφτέκια όπως τα κανονικά και τα ακουμπάμε σε αντικολλητικό ταψί ή ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Ραντίζουμε με ελάχιστο λάδι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 20 λεπτά. Τα σερβίρουμε ζεστά με πλούσια σαλάτα της αρεσκείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *