Loader

Μπακαλιάρος φούρνου με ελιές και πιπεριές

2013-07-22
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

 

1μπακαλιάρος περίπου 800γρ.

5κ.σ.λάδι

1μεγάλο κρεμμύδι ψιλ/νο

2κολοκυθάκια κομμένα σε κύβους

6σκελ.σκόρδο ολόκληρες

4κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος

2μέτριες πατάτες κομμένες σε κύβους

7πράσινες και 7 μαύρες ελιές ,χωρίς κουκούτσι, ολόκληρες

1πιπεριά Φλωρίνης κομμένες σε λωρίδες

5-6 πιπεριές τουρσί ολόκληρες

Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε ένα ταψί και τριγύρω αραδιάζουμε όλα τα λαχανικά και τις ελιές. Αλατοπιπερώνουμε και ραντίζουμε με το λάδι. Συμπληρώνουμε λίγο νερό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40 λεπτά. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *