Loader

Μπακαλιάρος με κρούστα pesto και ζυμαρικά

2014-06-27
pestocrustfishpasta (2)pestocrustfishpasta (3)pestocrustfishpasta (4)pestocrustfishpasta (6)
  • Μερίδες: 2
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 15λ
  • Έτοιμο σε: 25λ
Βαθμολογία

(5 / 5)

5 5 4
Βάθμολογήστε τη συνταγή

4 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

9/7/14

Μπακαλιάρος με κρούστα pesto και ζυμαρικά.Φαγάκι με 3 υλικά. Φιλέτο ψαριού, pesto και ζυμαρικά. Απλά και γρήγορα, για όταν πεινάμε και θέλουμε να φάμε. Τόσο απλά, τόσο νόστιμα.

pestocrustfishpasta (1) pestocrustfishpasta (5)

Συστατικά  

4 φιλέτα μπακαλιάρου ή ότι ψαριού προτιμάμε

1 φλιτζάνι κόκκινο pesto αντζούγιας  Link ή ότι pesto προτιμάμε

150gr. Κοντό ζυμαρικό της αρεσκείας μας

Επιπλέον ελαιόλαδο και αλατοπίπερο, κατά βούληση

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Ακουμπάμε τα φιλέτα του ψαριού σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Απλώνουμε τα ¾ του pesto πάνω στα φιλέτα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 15-18 λεπτά.

Βήμα2

Εντωμεταξύ βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, τα σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε αμέσως με το υπόλοιπο pesto.

Βήμα3

Για να σερβίρουμε μοιράζουμε σε πιάτα τα ζυμαρικά και ακουμπάμε από πάνω τα φιλέτα ψαριού, ραντίζοντας με λίγο επιπλέον ελαιόλαδο ή πασπαλίζοντας με φρεσκοτριμμένο αλατοπίπερο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *