Loader

Μπακαλιάρος με κρούστα pesto και ζυμαρικά

2014-06-27
  • Servings: 2
  • Prep Time: 10λ
  • Cook Time: 15λ
  • Ready In: 25λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 4
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

4 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

9/7/14

Μπακαλιάρος με κρούστα pesto και ζυμαρικά.Φαγάκι με 3 υλικά. Φιλέτο ψαριού, pesto και ζυμαρικά. Απλά και γρήγορα, για όταν πεινάμε και θέλουμε να φάμε. Τόσο απλά, τόσο νόστιμα.

pestocrustfishpasta (1) pestocrustfishpasta (5)

Συστατικά  

4 φιλέτα μπακαλιάρου ή ότι ψαριού προτιμάμε

1 φλιτζάνι κόκκινο pesto αντζούγιας  Link ή ότι pesto προτιμάμε

150gr. Κοντό ζυμαρικό της αρεσκείας μας

Επιπλέον ελαιόλαδο και αλατοπίπερο, κατά βούληση

Method

Step 1

Ακουμπάμε τα φιλέτα του ψαριού σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Απλώνουμε τα ¾ του pesto πάνω στα φιλέτα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 15-18 λεπτά.

Step 2

Εντωμεταξύ βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, τα σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε αμέσως με το υπόλοιπο pesto.

Step 3

Για να σερβίρουμε μοιράζουμε σε πιάτα τα ζυμαρικά και ακουμπάμε από πάνω τα φιλέτα ψαριού, ραντίζοντας με λίγο επιπλέον ελαιόλαδο ή πασπαλίζοντας με φρεσκοτριμμένο αλατοπίπερο.

 

Κατηγορία Συνταγής: , , Συστατικά: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *