Loader

Μαρινάτες ελιές με άρωμα εσπεριδοειδών

2013-07-06
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

3φλ.ελιές διάφορες

1φλ.λάδι

1κ.γλ.κόλιαντρος σκόνη

1/4φλ.χυμός λεμονιού

1/4φλ.χυμός πορτοκαλιού

6σκελ.σκόρδο καθαρισμένες ολόκληρες

3κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος

Ξύσμα ½ πορτοκαλιού και 1 λεμονιού

1/2κ.γλ.μπούκοβο

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και τα μεταφέρουμε σε βάζο με καπάκι. Τα βάζουμε στο ψυγείο 1 μέρα τουλάχιστον. Όταν θέλουμε να τις σερβίρουμε βάζουμε την ποσότητα που θα χρειαστούμε σε ένα μπολ και τα αφήνουμε 1 ώρα σε θερμοκρασία δωματίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.