Loader

Μακεδονικές τυροκροκέτες

2013-06-03
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 4
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

4 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

1/2κιλό κασέρι τριμμένο
1/2κιλό γκούντα τριμμένο
5ασπράδια αυγών
Λάδι για το τηγάνισμα
Πιπέρι (προαιρετικά)

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά εκτός από το λάδι να ενωθούν τα ασπράδια με τα τυριά. Τα αφήνουμε όλο το βράδυ στο ψυγείο. Την επόμενη μέρα σχηματίζουμε μπαλάκια με τα έρια σε μέγεθος ενός καρυδιού. Τα βάζουμε σε καυτό λάδι και τα τηγανίζουμε και από τις πλευρές. Σερβίρουμε τις τυροκροκέτες ζεστές.

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: , Συστατικά: ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *