Loader

Η φραντζόλα από χθες μυρωδάτο σκορδόψωμο

2013-07-30
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

μπαγιάτικη φραντζόλα

Λάδι

Αλατοπίπερο

Σκόρδο

Μαϊντανός

Οδηγίες

Βήμα 1

Κόβουμε το ψωμί στη μέση κατά μήκος και σε οριζοντίως όπως θα κόβαμε σε φέτες αλλά χωρίς να κοπεί η φραντζόλα. Την τοποθετούμε σε ταψί και ραντίζουμε με λίγο λάδι Βάζουμε στο multi όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα πολτοποιούμε. Ρίχνουμε αυτό το μείγμα πάνω στο ψωμί ανοίγοντας το εσωτερικό με τα χέρια να πάει παντού. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 15 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *