Loader

Μακαρονάδα με αντζούγιες τσίλι και κρουτόν

2013-08-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

200γρ.σπαγγέτι Νο6

10αντζούγιες φιλέτο σε λάδι

1κόκκινη πιπεριά τσίλι ψιλ/νη

1σκελ.σκόρδο ψιλ/νη

2κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος

Λάδι

αλατοπίπερο

2φέτες ψωμί κομμένες σε κυβάκια

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τα κυβάκια του ψωμιού σε ένα ταψί και τα ραντίζουμε με λίγο λάδι. Τα αλατοπιπερώνουμε και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Εντωμεταξύ βάζουμε λίγο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε ελαφρά το σκόρδο για να μην πικρίσει. Προσθέτουμε την πιπεριά και τις αντζούγιες, ανακατεύουμε και κλείνουμε το μάτι. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε. Μοιράζουμε τη μακαρονάδα σε πιάτα και διασκορπίζουμε από πάνω τα κρουτόν και τον μαϊντανό. Σερβίρουμε αμέσως.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *