Loader

Λαζάνια αλά κρεμ με πλευρώτους και λιαστές ντομάτες

2013-08-01
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

200gr.ζυμαρικά λαζάνια ή άλλα ζυμαρικά της αρεσκείας σας

Λάδι

Αλατοπίπερο

200ml κρέμα γάλακτος

250γρ.μανιτάρια πλευρώτους κομμένα με τα χέρια

4-5 λιαστές ντομάτες ψιλ/νες

1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

Τυρί τριμμένο της αρεσκείας σας

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τα κρατάμε στην άκρη. Εντωμεταξύ σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια σε κατσαρόλα ή αντικολλητικό με λίγο λάδι. Ρίχνουμε τις λιαστές, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να μαλακώσουν 5-6 λεπτά. Αν χρειαστεί ρίχνουμε λίγο νεράκι. Κλείνουμε το μάτι και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Μεταφέρουμε εκεί και τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε και σερβίρουμε πασπαλίζοντας με μπόλικο τυράκι τριμμένο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.