Loader

Κουνουπίδι κοκκινιστό με πλευρώτους και φέτα

2013-07-14
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 25λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

1μέτριο κουνουπίδι χωρισμένο σε τουφίτσες

Λάδι

Αλατοπίπερο

1φλ.χυμός ντομάτας

250γρ.μανιτάρια πλευρώτους κομμένα με τα χέρια

150γρ.φέτα χοντροκομμένη

1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

1πρέζα ζάχαρη

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το κουνουπίδι και τα μανιτάρια. Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη. Συμπληρώνουμε νεράκι να τα καλύψει και σιγοβράζουμε για 20-25 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά και να μείνει με τη σαλτσούλα του. Το σερβίρουμε σε πιάτα πασπαλίζοντας με μπόλικη φέτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *