Loader

Κουνουπίδι κοκκινιστό με πλευρώτους και φέτα

2013-07-14
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 25λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1μέτριο κουνουπίδι χωρισμένο σε τουφίτσες

Λάδι

Αλατοπίπερο

1φλ.χυμός ντομάτας

250γρ.μανιτάρια πλευρώτους κομμένα με τα χέρια

150γρ.φέτα χοντροκομμένη

1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

1πρέζα ζάχαρη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το κουνουπίδι και τα μανιτάρια. Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη. Συμπληρώνουμε νεράκι να τα καλύψει και σιγοβράζουμε για 20-25 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά και να μείνει με τη σαλτσούλα του. Το σερβίρουμε σε πιάτα πασπαλίζοντας με μπόλικη φέτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *