Κουνουπίδι κοκκινιστό με πλευρώτους και φέτα
2013-07-14- Κουζίνα:Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Χρόνος μαγειρικής: 25λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή
Συστατικά
1μέτριο κουνουπίδι χωρισμένο σε τουφίτσες
Λάδι
Αλατοπίπερο
1φλ.χυμός ντομάτας
250γρ.μανιτάρια πλευρώτους κομμένα με τα χέρια
150γρ.φέτα χοντροκομμένη
1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
1πρέζα ζάχαρη
Βήματα Συνταγής
Βήμα1
Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το κουνουπίδι και τα μανιτάρια. Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη. Συμπληρώνουμε νεράκι να τα καλύψει και σιγοβράζουμε για 20-25 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά και να μείνει με τη σαλτσούλα του. Το σερβίρουμε σε πιάτα πασπαλίζοντας με μπόλικη φέτα.