Loader

Κοτόπουλο κοκκάρι

2013-06-13
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 2:00 ω
  • Έτοιμο σε: 2:20 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

1κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
Λάδι
αλατοπίπερο
1ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
1κιλό κρεμμυδάκια στιφάδο (κοκκάρια)
20ντοματάκια cherry
10πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι
Balsamico ξύδι

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και ρίχνουμε μέσα τις μερίδες του κοτόπουλου. Τα σοτάρουμε να πάρουν λίγο χρώμα και ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια και τα ντοματάκια. Σοτάρουμε άλλα 4-5 λεπτά και σβήνουμε με το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τις ελιές. Γεμίζουμε νεράκι να καλύψει το κοτοπουλάκι μας και σιγοβράζουμε περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά μέχρι να μείνει με τη σαλτσούλα του. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό και περιχύνουμε με λίγο ξύδι balsamico.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *