Loader

Κολιοί πικάντικοι με ούζο στο φούρνο

2013-07-23
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 45λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

4-5 κολιοί μετρίου μεγέθους
Λάδι
Αλατοπίπερο
2κλαδάκια θυμάρι φρέσκο
1κ.γλ.ρίγανη
1ποτ.του κρασιού ούζο
Λίγες σταγόνες Tabasco
1κ.σ.ξύδι
1κ.γλ.ζάχαρη
2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες
2φύλλα δάφνης

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τα ψαράκια μας μέσα σε ταψί. Τα πασπαλίζουμε με το αλατοπίπερο, την ρίγανη και τη ζάχαρη. Ραντίζουμε με το λάδι, το ξύδι και το Tabasco και το ούζο. Ρίχνουμε μέσα τα φύλλα δάφνης, το σκόρδο και το θυμάρι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 1 ώρα και τα σερβίρουμε ζεστά με φρέσκιες τηγανητές πατατούλες.

Κατηγορία Συνταγής: , Ετικέτες: , , , Συστατικά: , , , , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *