Loader

Καυτερό λάδι για όλες τις χρήσεις

2015-04-18
  • Yield: 1 μέτριο βάζο
  • Prep Time: 10λ
  • Ready In: 10λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

18/4/15

Καυτερό λάδι για όλες τις χρήσεις , ένα ακόμα extra βοήθημα για την μαγειρική μας που θα εμπλουτίσει σούπες, μαγειρευτά κατσαρόλας και dressings. Προσοχή! Πραγματικά καυτερό.

spicyoil (1) spicyoil (2)

Ingredients

  • 200ml ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά της σούπας Italian seasoning ή μείγμα διάφορων ξερών μυρωδικών
  • Φρεσκοτριμμένο αλατοπίπερο, περίπου 1κουταλιά του γλυκού
  • 2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες
  • Πιπεριές jalapenos, habaneros ή ότι πικάντικες πιπερίτσες έχουμε

Method

Step 1

Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το λάδι σε βάζο με καπάκι και τα ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το λάδι και κλείνουμε το βάζο.

Step 2

Ανακινούμε ελαφρά και φυλάμε στην άκρη τουλάχιστον 2 ημέρες μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε, αφού το ανακινήσουμε πάλι καλά.

Step 3

Διατηρείται πολύ καιρό και το σερβίρουμε με φρεσκοψημένο ή φρυγανισμένο ψωμί , σε πίτσες ή σούπας για πικάντικη γεύση.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *