Loader

Πικάντικη κοτόσουπα με φασολάδα που έμεινε

2016-02-22
  • Μερίδες: 2
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 25λ
  • Έτοιμο σε: 35λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

22/2/16

Πικάντικη κοτόσουπα με φασολάδα που έμεινε για να μείνει τίποτα στο πιάτο.

refrchicksoup (1)

Συστατικά

  • 1 κονσέρβα πικάντικα ντοματάκια κονκασέ
  • 2 φλιτζάνια φασολάδα που έμεινε, σουρωμένη από τα υγρά ή φασόλια κονσέρβας
  • 1 φλιτζάνι κοτόπουλο που έμεινε, λιανισμένο ή κομμένο σε κυβάκια
  • 2 φλιτζάνια ζωμός κοτόπουλο ή νερό
  • Αλατοπίπερο
  • Ελαιόλαδο
  • Tortilla chips για το σερβίρισμα (προαιρετικά)
  • Cheddar ή κασέρι τριμμένο για το σερβίρισμα (προαιρετικά)

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τα ντοματάκια με το ζωμό σε κατσαρόλα να πάρει βράση. Πασπαλίζουμε με λίγο αλατοπίπερο και το αφήνουμε να μαγειρευτεί για 15 λεπτά.

Βήμα 2

Προσθέτουμε τα φασόλια και το κοτόπουλο και μαγειρεύουμε για άλλα 10 λεπτά. Κλείνουμε το μάτι και ραντίζουμε με λίγο λάδι.

Βήμα 3

Σερβίρουμε αμέσως διασκορπίζοντας από πάνω τυρί, ανάλογα τα γούστα και tortilla chips, nachos ή κρουτόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *