Loader

Η σαλάτα των Βαλεντίνων

2013-07-26
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

2φλ.ρόκα
10 ελιές Καλαμών
1/2φλ.κρουτόν
1κ.σ.κάππαρη
60γρ.γραβιέρα σε κυβάκια
2φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να
ΓΙΑ ΤΟ DRESSING
1/4φλ.λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.κουρκουμάς
2κρεμμυδάκια φρέσκα
1κ.γλ.πάπρικα
1/2κ.γλ.ζάχαρη καστανή
4κ.σ.balsamico
1κ.σ.μουστάρδα πικάντικη
3κ.σ.άνιθος και μαιντανός

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε ένα βαθύ μπολ τη ρόκα και πάνω της διασκορπίζουμε τα κρουτόν,την γραβιέρα, την κάππαρη, τα κρεμμυδάκια και τις ελιές. Χτυπάμε στο multi όλα τα υλικά για το dressing και περιχύνουμε με αυτό τη σαλάτα μας πριν σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *