Loader

Η σαλάτα της επιστροφής μετά το τριήμερο

2013-06-26
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

2κολοκυθάκια μέτρια βραστά και κομμένα σε ροδέλες
1ντομάτα μέτρια  ψιλ/νη
3αγγουράκια τουρσί κομμένα σε ροδέλες
1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
2κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος
1φλ.φασολάκια πράσινα βρασμένα
1/2φλ.κρουτόν έτοιμα ή σπιτικά
2αυγά κομμένα σε ροδέλες
ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ
3κ.σ.λάδι
1κ.γλ.μουστάρδα πικάντικη
Αλατοπίπερο
Χυμό 1 λεμονιού
1κ.σ.ξύδι

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε όλα τα υλικά σε σαλατιέρα εκτός από τα αυγά. Σε βάζο με καπάκι βάζουμε όλα τα υλικά για την βινεγκρέτ, τα ανακινούμε καλά και περιχύνουμε με αυτό τη σαλάτα. Ανακατεύουμε και ακουμπάμε πάνω τις ροδέλες αυγού για να σερβίρουμε χωρίς να διαλυθούν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *