Loader

Ζυμαρικά με κολοκυθάκια και κατσικίσιο τυρί

2013-08-20
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

500γρ.σπαγγέτι Νο6
150γρ.κατσικίσιο τυρί
2 σκελ.σκόρδο λιωμένες
2 κολοκυθάκια κομμένα σε κύβους
Λάδι
Αλατοπίπερο
1 ποτ.λευκό κρασί
1/2κ.γλ.δυόσμο ξερό

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε λάδι και σωτάρουμε το σκόρδο και τα κολοκυθάκια. Σβήνουμε με το κρασί και αλατοπιπερώνουμε. Όταν απορροφηθούν τα πολλά υγρά, ρίχνουμε τα ζυμαρικά και το τυρί ανακατεμένο με το δυόσμο. Σερβίρουμε ζεστό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *