Loader

Επιδόρπιο γιαουρτιού με φρούτα και ανθότυρο

2014-08-26
  • Μερίδες: 1
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Έτοιμο σε: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

26/8/14

Επιδόρπιο γιαουρτιού με φρούτα και ανθότυρο. Ανάλαφρο γλύκισμα για μετά ή πριν το φαγητό. Ελαφρύ επιδόρπιο , ιδανικό ακόμα και για πρωινό. Τα φρούτα, είναι προσωπική μου επιλογή. Ότι είχα στο ψυγείο. Εσείς διαλέγετε τα φρούτα της προτίμησης σας.

yogurtparfait (1) yogurtparfait (3)

 

Συστατικά

  • ¼ του φλιτζανιού γιαούρτι
  • ¼ του φλιτζανιού ανθότυρο, θρυμματισμένο
  • ¼ του φλιτζανιού σταφύλια
  • 1-2 βανίλιες κομμένες σε κυβάκια
  • ¼ του φλιτζανιού μπισκότα, κράκερς ή δημητριακά της επιλογής μας, χοντροθρυμματισμένα
  • 1 κουταλιά του γλυκού σπόροι chia
  • 1 κουταλιά του γλυκού μέλι
  • ½ κουταλιά του γλυκού χυμό lime ή πορτοκαλιού

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε το μέλι με το χυμό lime και το κρατάμε στην άκρη.Κάνουμε το ίδιο με το γιαούρτι και το ανθότυρο, μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη κρέμα.

Βήμα 2

Σε ποτήρι ή γυάλινο μπολ βάζουμε σε στρώσεις , τις βανίλιες, τα μπισκότα, το μείγμα γιαουρτιού, τα σταφύλια και τέλος τους σπόρους chia.

Βήμα 3

Ραντίζουμε με το μείγμα μελιού και σερβίρουμε.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *