Loader

Ελιοντακάκια σαλάτα της Ρένας

2013-06-29
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

10ντακάκια με ελιά
Λάδι
Αλατοπίπερο
Ξύδι
1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
2ντομάτας κομμένη σε κύβους
1αγγούρι κομμένο σε ροδέλες
Ρίγανη
Φέτα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε ένα μπολ βαθύ τα ντακάκια και τα ραντίζουμε με λίγο λάδι και ξύδι. Προσθέτουμε τις ντομάτες, το αγγούρι, τη φέτα και κρεμμύδι. Τα αλατοπιπερώνουμε , τα πασπαλίζουμε με ρίγανη και συμπληρώνουμε λίγο λάδι και ξύδι επιπλέον. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *