Loader

Γλυκόξινες χοιρινές μπριζόλες με κάππαρη

2013-06-15
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 1:10 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  


4χοιρινές μπριζόλες λαιμού
1 1/2κ.σ.μέλι
150ml ξύδι
Λάδι
Αλατοπίπερο
1 κρεμμύδι ψιλ/νο
1κ.σ.θυμάρι ξερό
2κ.σ.κάππαρη ξαλμυρισμένη

Οδηγίες

Βήμα 1

Ρίχνουμε λίγο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και ροδίζουμε τις μπριζόλες και από τις 2 πλευρές. Τις βγάζουμε από το τηγάνι και τις τοποθετούμε σε ταψί. Στο ίδιο λάδι σωτάρουμε το κρεμμύδι. Πασπαλίζουμε το θυμάρι, πιπέρι και λίγο αλατοπίπερο. Ανακατεύουμε το ξύδι με το μέλι και το ρίχνουμε και αυτό μαζί με την κάππαρη στο τηγάνι. Ανακατεύουμε και μεταφέρουμε αυτό το μείγμα στο ταψί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 1 ώρα ή μέχρι να μαλακώσουν και να ροδοκοκκινήσουν οι μπριζολίτσες μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *