Loader

Γιαουρτοκέικ με τρούφα

2013-08-25
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 50λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

2 ½ φλ.αλεύρι
1κ.γλ.σόδα
1βανίλια
1κεσεδάκι γιαούρτι
2φλ.ζάχαρη
4αυγά
1/3φλ.τρούφα
250γρ.βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου.

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ και τα χτυπάμε μέχρι να ασπρίσουν. Προσθέτουμε το βούτυρο και τα αυγά ένα ένα. Ρίχνουμε τη βανίλια και τη σόδα και σιγά σιγά το αλεύρι. Τέλος προσθέτουμε και την τρούφα και κατεβάζουμε τον κάδο από το μίξερ. Μεταφέρουμε σε βουτυρωμένη φόρμα για κέικ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 50 λεπτά. Το αφήνουμε να κρυώσει λίγο , το ξεφορμάρουμε και το κόβουμε σε κομμάτια για να το σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *