Loader

Γαλοπούλα γιουβέτσι με δενδρολίβανο

2013-06-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 45λ
  • Έτοιμο σε: 60λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

 

2Μπούτια γαλοπούλας

Λάδι

Αλατοπίπερο

2φύλλα δάφνης

1 ½ φλ.χυμός ντομάτας

1μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο

2σκελ.σκόρδο λιωμένες

1κ.γλ.μπαχάρι

1/2φλ.ούζο

250γρ.κριθαράκι μέτριο

1κ.σ.δενδρολίβανο

600ml ζωμός κοτόπουλου

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε τα μπούτια και από τις 2 πλευρές. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Σβήνουμε με το ούζο. Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, τα φύλλα δάφνης, το δενδρολίβανο, αλατοπίπερο και το μπαχάρι. Βάζουμε όλο το ζωμό και αφήνουμε να σιγοβράσουν περίπου 30 λεπτά. Ρίχνουμε το κριθαράκι, ανακατεύουμε και συνεχίζουμε το μαγείρεμα άλλα 15 λεπτά. Το σερβίρουμε ζεστό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *