Loader

Γαλοπούλα γιουβέτσι με δενδρολίβανο

2013-06-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 45λ
  • Έτοιμο σε: 60λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

 

2Μπούτια γαλοπούλας

Λάδι

Αλατοπίπερο

2φύλλα δάφνης

1 ½ φλ.χυμός ντομάτας

1μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο

2σκελ.σκόρδο λιωμένες

1κ.γλ.μπαχάρι

1/2φλ.ούζο

250γρ.κριθαράκι μέτριο

1κ.σ.δενδρολίβανο

600ml ζωμός κοτόπουλου

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε τα μπούτια και από τις 2 πλευρές. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Σβήνουμε με το ούζο. Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, τα φύλλα δάφνης, το δενδρολίβανο, αλατοπίπερο και το μπαχάρι. Βάζουμε όλο το ζωμό και αφήνουμε να σιγοβράσουν περίπου 30 λεπτά. Ρίχνουμε το κριθαράκι, ανακατεύουμε και συνεχίζουμε το μαγείρεμα άλλα 15 λεπτά. Το σερβίρουμε ζεστό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *