Loader

Ασιατική σαλάτα με μοσχάρι και ραπανάκια

2013-07-03
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  


300γρ.μοσχαρίσιο κρέας φιλέτο
10 ραπανάκια κομμένα σε λεπτά φετάκια
λίγο λάδι για το ψήσιμο
αλατοπίπερο
μαρούλι,σγουρή σαλάτα,λόλα ή ρόκα για τη σαλάτα
ΓΙΑ ΤΟ DRESSING
1 καρότο τριμμένο
½ κρεμμύδι τριμμένο
1 1/2κ.γλ.τζίντζερ τριμμένο
Πιπέρι
3κ.γλ.σησαμέλαιο
3κ.σ. σόγια σος
2κ.σ. ξύδι για shushi (στα ράφια με τα εξωτικά προιόντα)

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατέυω καλά όλα τα υλικά του dressing και το κρατάω στην άκρη. Αλατοπιπερώνω το κρέας και σε αντικολλητίκο τηγάνι βάζω το λάδι να ζεστάνει. Ψήνω καλά το κρέας απ’ όλες τις πλευρές και το κόβω σε λεπτές φέτες. Κόβουμε τα φύλλα της σαλάτας και τα βάζουμε σε μπώλ μαζί με τα ραπανάκια. Βάζω επίσης και το κρέας που έψησα και περιχύνω με το dressing. Ανακατεύω και σερβίρω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.