Loader

Αλοιφή αγκινάρας

2013-07-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

4πάτοι αγκινάρας βρασμένοι

3κ.σ.γάλα

1φλ.παρμεζάνα τριμμένη

Αλατοπίπερο

1σκελ.σκόρδο

150γρ.τυρί κρέμα

1κ.γλ.μπούκοβο

1/3φλ.μαγιονέζα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και τα χτυπάμε καλά. Το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε. Το σερβίρουμε με ωμά λαχανικά , κρακεράκια ή άλλο αλμυρό snack της αρεσκείας μας. Μπορούμε να το αλείψουμε σε φρέσκο ψωμί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.