Loader

Συνταγές ξεχασμένες στο αρχείο

Από : | 0 Σχόλια | On : 19/10/2014 | Κατηγορία : Ιστορίες της κουζίνας

Συνταγές ξεχασμένες στο αρχείο του ZannetCooks ,δηλαδή στον υπολογιστή μου. Όπως κάθε νέα σεζόν κάνουμε καθαριότητες στο σπίτι μας, έτσι έγινε και ανάλογη στο pc μου, προσφάτως και ιδού τι ανακάλυψα. Συνταγές, σε φακέλους, που ούτε καν θυμόμουν. Όπως ακριβώς τα χαρτάκια ή τα διάφορα πραγματάκια που βάζουμε στα συρτάρια μας και μετά ή ψάχνουμε απελπισμένα να τα βρούμε ή όταν βρεθούν μπροστά μας, δεν ξέρουμε από πού προήρθαν.

Οι δικές μας συνταγές, ξέραμε πάνω κάτω ότι υπήρχαν απλά με το πέρασμα του χρόνου και διάφορων άλλων προτεραιοτήτων , τις παραμελήσαμε λιγάκι. Όπως θα καταλάβετε με την πρώτη ματιά, οι φωτογραφίες δεν έχουν και την καλύτερη ποιότητα, μιας και ήταν με την παλιά φωτογραφική μηχανή και γενικά με μια πιο διαφορετική αντιμετώπιση και άποψη για το στήσιμο των πιάτων. Συγχωράτε μας. Πιστεύω πως σας έχω ανταμείψει με πολύ καλύτερες παρουσιάσεις όλο αυτό τον καιρό.

Ωστόσο δεν ήθελα να τις στείλω στον κάδο. Ξέρετε, ήδη πως δεν μου αρέσει να πετάω έτσι εύκολα πράγματα. Είτε πρόκειται για φαγητό είτε για αντικείμενα, είτε για οτιδήποτε πιστεύω πως αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Οι συνταγές ξεχασμένες στο αρχείο λοιπόν , γίνανε οι συνταγές για την τρέχουσα εβδομάδα και η αλήθεια είναι ότι τόσο τα υλικά όσο και η γενική ιδέα, είναι ότι πρέπει για την εποχή. Τέλος Οκτώβρη και τα πρώτα κρύα βοηθήσανε σε αυτό. Επίσης, υπάρχει και ένας επιπλέον λόγος. Τον τελευταίο καιρό, έχω κάποια τρεχάματα και κάποιες ετοιμασίες , οι οποίες μου τρώνε αρκετό από το χρόνο μου, γι’ αυτό και κατέφυγα στην λύση των συνταγών που είχα ήδη στο αρχείο μου. Δεν μπορώ να σας πω λεπτομέρειες, αλλά θα σας ενημερώσω σύντομα φίλοι μου. Είναι για καλό σκοπό πάντως.

Ας δούμε τι φρέσκο θα φάμε αυτή την εβδομάδα. Ξεχασμένες είπαμε άλλωστε, όχι μπαγιάτικες.

Γερμανική πατατοσαλάτα με μέλι και μουστάρδα germpotsld

mprokipourou2 Μπροκολοσαλάτα εύκολη

Πικάντικη ψητή σαλάτα κουνουπιδιού με ρεβίθια caul4

sweetsld4 Σαλάτα ψητής γλυκοπατάτας με αυγό και σταφίδες

Μαρινάτη σαλάτα κουνουπιδιού marinsld (4)

gigantiaialefkifasolada (8) Γιγαντιαία λευκή φασολάδα με σπανάκι

Κολοκυθόσουπα με πράσινο μήλο greenapplesquashsoup (5)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *