Loader

Ελιομπιφτεκάκια

2013-05-29
  • Μερίδες: 2
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 30λ
  • Έτοιμο σε: 60λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 3
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

3 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά


300gr.ελιές Καλαμών και πράσινες χωρίς κουκούτσι , ψιλ/νες
1πιπεριά Φλωρίνης από βάζο ψιλ/νη
1/2 κουτάκι μπύρα
1 κρεμμύδι τριμμένο
1/2 φλιτζάνι δυόσμο και μαιντανό ψιλ/να
1 κλωναράκι θυμάρι τα φύλλα του
Λίγο αλάτι
Πιπέρι
1 ντομάτα τριμμένη

Αλέυρι όσο πάρει για να αποκτήσουμε μια ομοιόμορφο και εύπλαστο μείγμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπολ με τελευταίο το αλεύρι. Τα ανακατεύουμε πολύ καλά και πλάθουμε μπιφτέκια στο μέγεθος ενός κανονικού μπιφτεκιού.

Βήμα 2

Τα τοποθετούμε σε αντικολλητκό ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 30 λεπτά. Τρώγονται ζεστά ή κρύα με μπόλικη φρέσκια σαλάτα.

Ελιομπιφτεκάκια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *